Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

TEDxTalks χώρος έκφρασης ιδεών

Το TED είναι  μη κερδοσκοπικό και αφιερώνεται στην δίαδοση ιδεών και  αξιών. Άρχισε (το 1984) ως διάσκεψη που συγκεντρώνει τους ανθρώπους από τρεις κόσμους: Τεχνολογία, ψυχαγωγία, σχέδιο. Από τότε το πεδίο του έχει γίνει  ευρύτερο. Μαζί με δύο ετήσια συνέδρια -- η διάσκεψη TED στο Λονγκ Μπιτς και το Παλμ Σπρινγκς κάθε άνοιξη, και η διάσκεψη TEDGlobal στο Εδιμβούργο UK κάθε καλοκαίρι -- Το TED περιλαμβάνει τη βραβευμένη σειρά βίντεο TEDTalks, το ανοικτό πρόγραμμα μεταφράσεων και τις συνομιλίες TED, το ενθαρρυντικό TED.


Το ανοικτό πρόγραμμα μεταφράσεων TED φέρνει TEDTalks πέρα από τον αγγλόφωνο κόσμο με την προσφορά των υποτίτλων, των διαλογικών αντιγράφων και της δυνατότητας για οποιαδήποτε συζήτηση για να μεταφραστεί από τους εθελοντές παγκοσμίως. Προωθήσαμε το πρόγραμμα με 300 μεταφράσεις, 40 γλώσσες και 200 εθελοντικούς μεταφραστές , υπάρχουν περισσότερες από 21.000 ολοκληρωμένες μεταφράσεις από την ισχυρή κοινότητά μας.

To TED στην χώρα μας ξεκίνησε το 2010 στην Θεσσαλονίκη και πραγματοποιήτε μια φορά το χρόνο.Εκπληκτικές ομίλιες απο καλλιτέχνες,επιστήμονες τις οποίες μπορείτε να παρακολουθήσετε στην ισττοσελίδα  http://www.tedxthessaloniki.com/.

Το TEDxAthens ξεκίνησε τον Μαίο του 2009 και φέτος θα συνεχίσει τίς ομιλίες με αξιόλογους καλεσμένους.Το TEDxAthens επιστρέφει διπλό, δύο μέρες σε δύο εγκαταστάσεις! Την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου στο  The Hub Events και το Σάββατο 24 Νοεμβρίου στο “Θέατρον” Ελληνικός Κόσμος, σας παρουσιάζουμε «Αυτούς που πράττουν (The Ones Who Do)».