Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Ιστοσελίδες για οικονομική ενημέρωση(Ελληνική Αγορά)

 http://www.arbitrage.gr/ 
To Arbitrage.gr είναι μiα ιστοσελίδα που έχει ως σκοπό την παροχή ενημέρωσης και γνώσεων γύρω από τα θέματα της οικονομία,με απλουστευμένο ύφος ώστε να γίνονται κατανοητά από όλους τους ενδιαφερομένους.Περιέχει θέματα από τα παράγωγα προϊόντα,τα προϊόντα της Κεφαλαιαγοράς και Χρηματαγοράς,καθώς επίσης και θέματα από ναυτιλιακά,λογιστική και ότι άλλο θεωρηθεί απαραίτητο.Η σελίδα αυτή δεν έχει ως σκοπό να προτείνει αγορά ή πώληση συγκεκριμένων προϊόντων και ως εκ τούτου δεν ευθυνόμαστε για τη λανθασμένη χρήση των πληροφοριών που αναφέρονται στη σελίδα αυτή.
http://www.capital.gr/ 
To capital.gr παρέχει την δυνατότητα στον αναγνώστη να ενημερώνεται για ότι συμβαίνει στήν οικονομία.Συνεντεύξεις και άρθρα ειδικών της αγοράς δίνουν χρησίμες πληροφορίες στον αναγνώστη.Η συνέχης ενημέρωση για την πορεία του χρηματιστηρίου και των αγορών τοσο στην Εγχώρια όσο και στην Παγκόσμια Αγορά το καθιστά σε ένα απο τα μεγλύτερα σε επισκεψημότητα site για οικονομική ενημέρωση.
http://www.athex.gr/
Το επίσημο site του χρηματιστηρίου των Αθηνων.
www.oe-e.gr/oe/
 Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας (Ο.Ε.Ε.) είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου εποπτευόμενο από το Υπουργείο Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας.
Σκοποί του φορέα  είναι:
  1. Η γνωμοδότηση για γενικά και ειδικά οικονομικά θέματα.
  2. Η επεξεργασία και η εισήγηση στις αρμόδιες κρατικές αρχές γενικών οικονομικών και ειδικών δημοσιονομικών λογιστικών ελεγκτικών κοστολογικών εμπορικών και λοιπών αρχών.
  3. Η γνωμοδότηση σε θέματα εκπαίδευσης του οικονομικού τομέα.
  4. Η χορήγηση στα μέλη του όταν χρησιμοποιούν το πτυχίο τους για επαγγελματικούς λόγους, ειδικής άδειας να ασκήσουν το οικονομολογικό επάγγελμα.
  5. Η συνεργασία με τα επιστημονικά και επαγγελματικά σωματεία του κλάδου των Οικονομικών Επιστημόνων και η παροχή βοηθείας σε αυτά για την επίτευξη των σκοπών του  
http://www.taxheaven.gr/
 Τελευταίες Ειδήσεις, Τελευταίες αποφάσεις - Νόμοι,δίαφορες εφαρμόγες και εργαλεία online καθως και απαντήσεις στίς ερωτήσεις σας σχετικά με θεμάτα οικονομίας και φορολογίας θα βρειτέ στο παραπάνω σύνδεσμο.Μια ιστοσελίδα που αποτελεί κόμβο λογιστικής και φορολογικης ενημέρωσης.
http://www.greekmoney.gr/
To GreekMoney.gr  είναι μια ανεξάρτητη δημοσιογραφική ενημερωτική προσπάθεια, στο χώρο της πολιτικής, οικονομίας, των επιχειρήσεων, του χρηματιστηρίου και όλων των κοινωνικών, επιχειρηματικών, εμπορικών και καλλιτεχνικών τάσεων στην Ελλάδα και διεθνώς.
http://www.neoforum.gr/
Forum στο οποίο γινοντάι συζητήσεις για τις εξελίξεις στην αγορά.
http://www.express.gr/
Η ιστοσελίδα της ημερήσιας εφημερίδας ΕΞΠΡΕΣ. Έγκυρη οικονομική και πολιτική σου ενημέρωση από το 1962. Με επιτυχημένη πορεία στο χώρο της ελληνικής οικονομίας, έχει καθιερωθεί πλέον ως ο καταλληλότερος επαγγελματικός σύμβουλος των μεγαλύτερων εταιριών, ιδιωτών και δημόσιων οργανισμών της χώρας. Με πλούσια αρθρογραφία, εμπεριστατωμένες αναλύσεις, καλύπτει όλο το φάσμα της ελληνικής οικονομίας.
 http://www.euretirio.com/
Ευρετηριο Οικονομικων Ορων
Οι παραπάνω σύνδεσμοι θα προστεθούν στην λίστα των χρησιμών συνδέσμων.Εφόσον γνωρίζετε ιστοσελίδες με παρομοίο περιεχόμενο θα ήταν πολύ χρήσιμο για το blog να μας τις αναφέρετε  στις σελιδάς μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή μέσω της ηλεκτρονικης μας διεύθυνσης.Θα ακολουθήσει άρθρο με ιστοσελίδες για παγκόσμια αγορά.