Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Ιστοσελίδες για οικονομική ενημέρωση(Παγκόσμια Αγορά)

http://www.ft.com/home/europe
Ο οργανισμός Financial Time διαθέτει περισσότερους απο 600 δημοσιογραφούς σε όλο το κόσμο με σκόπο να ενημερώνει τον κόσμο για θέματα οικονομίας,ηγεσίας επιχειρήσεων καθώς και για τίς καθημέρινες εξελίξεις στην αγόρα.Επίσης διαθέτει καθημερίνα σε περισσότερους απο 287,895 την εφημερίδα της και εχει 5 εκατομμυρια χρήστες εγγεγραμμένους στο internet site.
http://europe.wsj.com/home-page
H ευρωπαική έκδοση της Wall Street συνέχης ενήμερωση με το τι συμβάινουν στα χρηματιστήρια με ζωντανές μεταδόσεις.Αρθρά με ενδιαφέρον περιεχόμενο απο γνωστούς δημοσιογράφους.Ενημέρωση για το τι συμβαίνει στον πλανήτη ανα πασά στιγμή.
 http://www.weforum.org/
Το παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ είναι ένας ανεξάρτητος διεθνής οργανισμός δεσμευμένος στη βελτίωση της κατάστασης του κόσμου με τη δέσμευση επιχειρησιακού, πολιτικών, ακαδημαϊκών και άλλων  ηγετών της κοινωνίας
 http://online.barrons.com/home-page
Το Αρχαιότερο οικονομικό περιοδικό ειδήσεων της Αμερικής από το 1921.
http://www.economist.com/
Το Economist προσφέρει on-line την επιτακτικές διορατικότητα και την άποψη σχετικά με τις διεθνείς ειδήσεις, την πολιτική, την επιχείρηση, τη χρηματοδότηση, την επιστήμη και την τεχνολογία. Δημοσιεύουμε όλα τα άρθρα από την έκδοση τυπωμένων υλών The Economist (συμπεριλαμβανομένων εκείνων που τυπώνονται μόνο στα βρετανικά αντίγραφα) και διατηρούμε ένα εξερευνήσιμο σε απευθείας σύνδεση αρχείο που χρονολογείτε πίσω τον Ιούνιο του 1997. Προσφέρουμε  blogs,  συζητήσεις και  ακουστικά/τηλεοπτικά προγράμματα.
http://finance.yahoo.com/
H έκδοση με οικονομικό περιεχόμενο της πλατφόρμας αναζήτησης yahoo.
Eπιπλέον σύνδεσμοι
 http://www.bloomberg.com/
http://www.businessweek.com/
http://www.business.com/
http://www.forbes.com/business/
Οι παραπάνω σύνδεσμοι θα προστεθούν στην λίστα των χρησιμών συνδέσμων.Εφόσον γνωρίζετε ιστοσελίδες με παρομοίο περιεχόμενο θα ήταν πολύ χρήσιμο για το blog να μας τις αναφέρετε  στις σελιδάς μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή μέσω της ηλεκτρονικης μας διεύθυνσης.